jueves, 12 de diciembre de 2013

Fwd: Calendari Adventós - Pastelós : FALTEN 0 DIES !!! SI !!! 0 DIES !!!


Avui 13 de Desembre... SIIII !!! 13 DE DESEMBRE, hem dit be :
... us presentem el primer i últim calendari elaborat conjuntament pels seus dos autors. I es que molts, i de molts tipus han estat els moments viscuts per els seus robótics progenitors (per aquest ordre, si fa o no fa)  : eufòria, incredulitat, riure fàcil, riure tonto, decepció, i finalment cansament, sensació d'empatx , embafament, per acabar en l'agotament físic, psíquic i mononeuronal. Sigui com sigui, avui hem volgut evitar les gairebé contínues i duríssimes polémiques entre tots dos, i a tal fi us presentem una doble selecció que se'ns dubte complaurà als nuvis, a petits i grans, i óbviament, també als seus dos soferts autors.
Som-hi :
Film: 
Robot Jordi - Se acabó el pastel
Cartel oficial en español
 
 
Robot Artur : seria injust afirmar que totes les películes de bodes o d'amor són, irremisiblement, bodris de dimensions siderals. Aquest robot, i sense donar-li masses voltes a la fatigada neurona, inclouria sense dubte a les dos següents entre les grans películes amb bodes com a eix central de l'acció :
El banquete de boda (1993)
... i a aquestes altres, presentades en ordre a les meves preferències, entre les grans obres de CINEMA sobre l'amor : 
algunes de més comercials...
El pacient anglès (1996)
... i altres d'alló que abans en deien "Cine de Arte y Ensayo"...
Rompiendo las olas (1996) Deseando amar (2000)
Ojos negros (1987) 
... però la naturalesa absolutament romàntica, ja no tan sols de l'història narrada pel film, sino que de la idea, concepte i realització del mateix (¿ qué més romàntic que arruinar-se i esfonsar uns estudis amb un sol film ?), fa que aquesta recomanació final se'n vagi cap a aquesta petita joia, filopastelosa, si, però amb una inmensa banda de so (enorme Tom Waits) que inunda, acompanya i abraça suaument en tot moment als seus genials caracters protagonistes, dos perdedors que ni son guapos, ni joves, ni glamourosos o com a mínim carismàtics... tan sols mediocres outsiders que es guanyen, potser per aixó, tota la nostre simpatia.
Corazonada (1982)
 
STA :
Robot Jordi - Invitació a la boda

Nosaltres esperavem rebre una invitació de boda mes currada, mes divertida, mes "guay del paraguay". Si voleu aprendre d'altres, no deixeu de veure aquest curt video, aixì si que dona ganes d'anar de boda, quins nuvis mes enrollats      

 http://www.youtube.com/watch?v=s7azqfDKgt4

 

També us posem, com a guinda final, un video dedicat per una colla d'amics a una parella de nuvis, a on els hi explican quines experiencies podrán gaudir a partir del moment que diran el "si, vull".

http://www.youtube.com/watch?v=k_BD119rgSk

 
Música per gaudir :  
Robot Jordi

Us puc asegurar que hi ha hagut verdaderes discusions respecte si certes cançons eren pasteloses o no, si eren prou romàntiques, prou kistch. Com no sempre ens hem posat d'acord, i com es l'últim día abans de la ceremonia, jo us poso la meva particular aposta. Ja se que es un cantant una mica passat de moda, pero estic segur que el recordeu amb gran fervor. Si us plau, si a la pampa argentina trobeu un disc d'ell, el compreu i us el poseu al CD del cotxe que segur llogareu.
 
Robot Artur
Tot génere te les seves puntes : les profunditats abisals més llardosament pasteloses (visitades amb frequència en aquesta secció ) i els cims on bufa cert aire pur i la visió és completament diferent, Avui em complau portar a aquesta secció a uns germans certament pastelosos, però que juguen un altre lliga. Pastelosisme d'alts vols, i , perqué no dir-ho, amb el que segur que tots hem gaudit (o patit) en un moment o altre de les nostres vides .
 
La pregunta del dia:
Robot Jordi - La nuvia, un cop ja esposada... ¿ deixarà la feina, cuidarà al marit i tindrà la casa neta? 
Robot Artur - Alguna pregunta més ?


Jordi i Artur (parella, de fet)

Disclaimer :

Este mail es sólo para uso rectal. No lo tome por vía oral. Lávese las manos antes y después de usarlo. Quite el envoltorio de aluminio. Humedezca la punta del supositorio con agua fría del grifo para facilitar su uso. Acuéstese de costado con la pierna inferior recta y la pierna superior doblada hacia su estómago. Levante la nalga superior para exponer el área rectal. Aplicar con una presión suave para introducir el supositorio completamente dentro del recto, el extremo puntiagudo primero. Mantenga las nalgas apretadas por algunos segundos. Manténgase acostado aproximadamente 15 minutos para evitar que el supositorio se salga. No utilice este mail con una frecuencia mayor a la indicada.

¿Qué efectos secundarios puedo tener al utilizar este mail?

Efectos secundarios que debe informar a su médico o a su profesional de la salud tan pronto como sea posible:

  • heces de color oscuro o con aspecto alquitranado

  • formación de ampollas llenas de pus, rojas y dolorosas en los folículos pilosos

  • dolor, ardor o sangrado rectal después de usar el mail

Efectos secundarios que, por lo general, no requieren atención médica (debe informarlos a su médico o a su profesional de la salud si persisten o si son molestos):

  • cambios en el color de la piel

  • piel seca

  • picazón o irritación.

¿Dónde debo guardar mi mail?

Manténgalo fuera del alcance de los niños.

Guárdelo a temperatura ambiente, entre 20 y 25 grados C (68 y 77 grados F). Protéjalo del calor y no congelar. Deseche todo el mail que no haya utilizado, después de la fecha de vencimiento.

 




No hay comentarios:

Publicar un comentario